Faciliteiten

Je gaat naar een landschapscamping om te genieten van de natuur, rust en ruimte, weg van de stad en weg van alle drukte. Camping Tuinenburg is zeer ruim opgezet. De staanplaatsen zijn allemaal omgeven door groen en variëren in oppervlakte van 120 tot 160(!) m2 . Bosschages, struiken en kleurige bloemen vormen natuurlijke afscheidingen tussen de plaatsen en garanderen de nodige privacy. Er is een prachtig natuurgebied waar u onze parkdieren kunt bewonderen. Zo hebben we een kudde alpaca’s en kunt u kennis maken met onze kamelen. Het weidse uitzicht over de omgevende landerijen maakt het plaatje helemaal af.

Reserveren

Aankomst
Vertrek
Omgeving

Omgeving

De camping is gelegen in de polder bij Zaamslagveer. In de nabij gelegen dorpen Zaamslag en Vogelwaarde kunt u onder andere supermarkten, een frituur, café’s, warme bakkers, een slagerij, verschillende kledingwinkels, een fietsenzaak en een garage vinden. Verder is er in Zaamslag een openlucht zwembad. Het Zeeuws Vlaamse platteland leent zich bij uitstek om fiets- en wandeltochten te ondernemen. 

Lees meer

Parkdieren

Parkdieren

Op camping Tuinenburg zijn er naast de hond, katten en de kippen ook heel bijzondere dieren aanwezig: alpaca’s en kamelen. Met de alpaca’s wordt gefokt en hun wol is te koop. De kamelen worden ook ingezet voor de fokkerij. Jaarlijks verkopen we een aantal jonge alpaca’s en kamelen. Kom gerust eens kijken en laat u verrassen door deze bijzondere dieren!

Lees meer

Caravanstalling

Caravanstalling

Camping Tuinenburg biedt u de mogelijkheid uw caravan op een veilige plaats te stallen op ons buitenterrein. Stalling is  mogelijk voor iedereen, campinggasten en mensen uit de wijde omgeving.

Lees meer