Omgeving

De camping is gelegen in de polder bij Zaamslagveer. In de nabij gelegen dorpen Zaamslag en Vogelwaarde kunt u onder andere supermarkten, een frituur, café’s, warme bakkers, een slagerij, verschillende kledingwinkels, een fietsenzaak en een garage vinden. Verder is er in Zaamslag een openlucht zwembad. Het Zeeuws Vlaamse platteland leent zich bij uitstek om fiets- en wandeltochten te ondernemen. Op de website van de VVV Zeeland kunt u veel informatie vinden.

Uitstapjes in de directe omgeving:

Hulst (Reynaertstad)

Hulst heeft toeristen heel wat te bieden. Voor de liefhebber van historische binnensteden zijn er in de stad Hulst juweeltjes als de stadswallen met stadspoorten, een middeleeuwse water- en landpoort, een basiliek en een 16e-eeuws Stadhuis te vinden. De hele binnenstad ademt historie uit met mooie straatjes en veel  historische panden. Aantrekkelijk is ook dat in de oude binnenstad de winkels het hele jaar rond ook op zondagmiddag zijn geopend. Er zijn veel restaurants en cafés met gezellige terrassen te vinden en iedere maandag wordt er een weekmarkt gehouden.

Terneuzen

In Terneuzen is er een uitgebreid winkel- en horeca aanbod en zijn er verschillende  musea, een theater, een bioscoop en een subtropisch zwemparadijs te vinden. Het Portaal van Vlaanderen biedt u een kans om de grote zeesluis van dichtbij te bekijken en een vaartocht over het Kanaal van Gent naar Terneuzen te maken. Ook is er bij Terneuzen een indoor skihal; Snowbase.

Het verdronken land van Saeftinge

Dit is het grootste brakwater gebied van West-Europa. Het is een uniek  natuurreservaat met een oppervlakte van 3000 (!) hectare. Het bezoekerscentrum is het startpunt van excursies en, ook voor diegenen die het gebied niet in willen of kunnen, een goede manier om kennis te maken met dit indrukwekkende landschap.  

De Westerschelde

Vanaf de zeedijken heeft u een prachtig uitzicht over de Westerschelde. Er zijn kleine badstrandjes en er is bijzonder scheepvaartverkeer. U kunt heerlijk wandelen langs de zee en genieten van de frisse lucht.

Bossen

In de omgeving van Axel, Clinge en het Belgische Stekene zijn er verschillende mooie bossen die zeker een wandeling waard zijn. Met een beetje geluk zijn er herten en ander wild te bewonderen.

Viswater

In de nabije omgeving zijn er diverse uitstekende plaatsen waar u een hengeltje uit kunt gooien. Meer informatie daarover kunt u vinden in onze kantine.

Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving