Huren

Vanaf nu hebben wij twee prachtige pipowagens voor u klaar staan. Heeft u zin om uw vakantie eens op een bijzondere manier te vieren? Dan is een verblijf in een van deze pipowagens een uitgelezen kans daarvoor. U kunt genieten van de luxe van een compleet ingericht vakantieverblijf en de kinderen (maar ook de volwassenen) zullen de tijd van hun leven beleven.

Voor het hele gezin

Voor het hele gezin

Een pipowagen is geschikt voor 4 personen. Er zijn 2 gezellige bedsteden aanwezig met fijne bedden (1x 1.60-2.00 en 1x 1.40-2.00). Wanneer u dat wilt zorgen wij voor beddengoed.

Van alle gemakken voorzien

Van alle gemakken voorzien

De pipowagen is voorzien van een keukenblok met alle mogelijke keukengerei, een koelkast, een 4-pits kooktoestel, een waterkoker en een koffiezetapparaat. Tevens is er een boiler die voor warm water zorgt. Er is een eettafel met 4 stoelen aanwezig en buiten staat nog een picknicktafel.

Sanitair

Sanitair

De wagen heeft een eigen toilet. Douchen kunt u in het dichtbij gelegen sanitair gebouw. Voor de koude dagen is er verwarming aanwezig in de wagen. Op de veranda kunt u heerlijk relaxen in fijne stoelen.

Tarieven

Tarieven

Speciale aanbieding: Bij een verblijf van twee aaneengesloten weken in de pipowagen ontvangt u 10% korting. Bij een verblijf van drie aaneengesloten weken ontvangt u 15% korting

Lees meer

Reserveer uw pipowagen

Uw vakantie

Aankomst
Format dd-mm-jjjj
Vertrek
Format dd-mm-jjjj
Aantal personen


Uw gegevens

Geslacht
Naam
Adres
Postcode
Plaats
Land
E-mailadres
Telefoonnummer


Tot slot

Lakenpakket
Opmerkingen